Zpracování obilí na posklizňové lince FARMIX

Film ukazuje fascinující proces zpracování obilí FARMIX. Sklizeň, sušení, skladování, kvalita, technologie.

Objevte Fascinující Proces Zpracování Obilí s FARMIX

Už jste viděli 3D film Cesta zrní? Je to novinka na našem FARMIX YouTube kanálu. Můžete v něm sledovat fascinující proces zpracování obilí od cesty z pole až po vyskladnění z obilných sil. Nahlédnete do světa nejnovějších technologií, které využíváme při stavbách posklizňových linek. Dívat se můžete třeba na našem webu.

Sklizeň obilí a jeho příprava pro zpracování

Film začíná sklizní obilí a jeho přepravou do čističky. Tady se odděluje od kamenů, plev, stébel a podobných nečistot. Poté se obilí přes trychtýřové přeskladňovací silo přesouvá do moderní sušárny obilí od amerického výrobce. Sušení obilí je pro jeho skladování i další zpracování nezbytné a firma AGI-NECO je v tomto oboru absolutní špičkou.

Principy fungování sušiček NECO

Sušička obilí NECO je plně automatická – obilí suší účinně a rychle. Je překvapující, jak vysoce kvalitní zrna umí tento moderní stroj produkovat. Nežádoucí vlhkosti je zbavuje ohleduplně, což umožňuje jejich delší skladování bez poškození nebo zkažení. Více o sušičkách NECO je na našich stránkách vč. videa.

Doprava a uskladnění obilí

Obilí pak putuje do různých částí posklizňové linky. Sledovat důmyslný systém dopravníků s vyplastovaným dnem, které zajišťují hladký přechod mezi jednotlivými fázemi, je zážitek. Nakonec se obilí uskladní v silech. Ta dodáváme od osvědčených výrobců AGI-MFS, MYSILO a CHIEF. Jejich sila poskytují ideální podmínky pro bezpečné skladování.

Kvalita skladovacích sil a ochrana obilí

Zásadním faktorem ochrany obilí před korozí a vlhkostí je pozinkování sil. Námi dodávaná skladovací sila jsou z pozinkované oceli s hodnotou až 600 g/m2 – jedné z nejvyšších na českém trhu. Tato odvětrávaná sila jsou ideální pro skladování obilí jako je pšenice, ječmen a kukuřice. Jsou vybavena speciálním provzdušňovacím systémem, který obilí udržuje čerstvé. Také eliminuje otravné brouky, skladištní škůdce. Je to prosté: Kdo chce maximalizovat zisky, musí zrna uchovat v nejlepší kvalitě.

Kvalita a efektivita díky inovativním technologiím

Ve FARMIXU stavíme moderní posklizňové linky zahrnující sušárnu zrnin a obilí, čističku obilí a skladovací sila na obilí. Nejlepší kvalitu obilí a efektivitu procesu jeho zpracování dosahujeme díky inovativním technologiím. Využíváme pokročilá zařízení od renomovaných výrobců z různých zemí světa. Film Cesta zrní ukazuje, co umíme nejlépe: chránit vaši úrodu.

Máte zájem o individuální nabídku
nebo se chcete jen poradit?


Napište nám, rádi vám odpovíme.

    Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním zpracováním osobních údajů.