Naše posklizňové linky obilí: Jak moderní automatizace zvyšuje efektivitu a bezpečnost

Pokud se zajímáte o to, jak naše posklizňové linky obilí s moderní automatizací zvyšují efektivitu a bezpečnost, jste na správném místě. Naše linky nejsou jen obyčejnými stroji; jsou vybaveny špičkovou automatizací a nabízí uživatelům maximální komfort a flexibilitu. V tomto článku se podíváme na klíčové aspekty, které dělají naše linky výjimečnými.

Jak funguje uživatelské rozhraní

Na dotykovém PC, které je součástí naší linky, si můžete jednoduše nastavit, jak chcete, aby vaše cesta s obilím probíhala. Máte na výběr, odkud bude vaše obilí distribuováno – může to být příjmový koš nebo některé z našich sil. A pokud chcete použít čističku nebo sušičku obilí, stačí jedno kliknutí.

Bezpečnostní opatření: Jak zajistíme vaši bezpečnost

V případě poruchy nemusíte mít obavy.  Náš inteligentní software v našich posklizňových linkách obilí s moderní automatizací okamžitě vyhodnotí situaci a zastaví dopravníky před problémovým zařízením, což zvyšuje celkovou bezpečnost systému.

Flexibilita: Co když nemohu spustit trasu

Pokud nemůžete spustit trasu, software vám to oznámí. Může to být kvůli vypadlému jističi, plnému silu nebo jinému zařízení, které je právě v provozu. V takovém případě se na dotykovém PC zobrazí stránka s podrobnou specifikací, co brání spuštění.

Monitorování: Teplota a vlhkost

Náš software neustále monitoruje teplotu v silech a vlhkost na vstupu i výstupu ze sušičky obilí. Také umožňuje manuální nebo automatické spouštění ventilátorů podle nastavené venkovní vlhkosti a teploty  Tyto údaje se ukládají a vy si můžete kdykoliv zobrazit aktuální nebo archivní data.

Přehlednost: Vše na jednom místě

Pro maximální přehlednost máme na dotykovém PC zobrazené schéma celé linky. Zde uvidíte, které trasy jsou v provozu, jaké ventilátory fungují, jak plná jsou sila a další užitečné informace.

Údržba: Jak plánovat servis a údržbu

U všech elektrických zařízení sledujeme motohodiny, což vám umožní plánovat pravidelnou údržbu a servis.

Závěr: Proč zvolit naše posklizňové linky

Naše posklizňové linky nabízí intuitivní, bezpečné a flexibilní řešení, které výrazně zvyšuje efektivitu sklizňových operací. Díky moderním technologiím a inteligentnímu designu nabízíme řešení, které je nejen efektivní, ale také snadno ovladatelné a bezpečné. Je naše posklizňová linka obilí s moderní automatizací přesně to, co jste hledali?
Moderní automatizace posklizňových linek obilí
Moderní automatizace posklizňových linek obilí FARMIX a.s

Máte zájem o individuální nabídku
nebo se chcete jen poradit?


Napište nám, rádi vám odpovíme.

    Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním zpracováním osobních údajů.