AGI vyrobila už 2000 kusů své vlajkové sušičky obilí NECO

Společnost Ag Growth International Inc. (AGI) oslavila letos na jaře ve svém výrobním závodě v Omaze ve státě Nebraska významnou událost – dodávku 2000. sušičky obilí AGI NECO se smíšeným průtokem vzduchu.

NECO: Přední světový výrobce sušáren obilí

Sušárna obilí NECO je považována za špičku v oblasti sofistikované technologie sušení. Je navržena tak, aby tiše a účinně rovnoměrně zahřívala zrna a zabránila jejich poškození. Můžete ji použít k účinnému sušení všech druhů obilí, semen a ořechů. Bezsítový provoz a počítačová kontrola vlhkosti trvale zajišťují nejen kvalitnější zrna, ale i vyšší objemovou hmotnost s optimalizovanou hodnotou pro zákazníky.

Historie a vývoj společnosti NECO: Přední role v technologiích sušení

Firma NECO byla založena v roce 1959 jako Nebraska Engineering Company. První sušička se smíšeným prouděním vzduchu zde byla vyrobena v roce 1990. Odkaz společnosti NECO spočívá v poctivém řemesle, kvalitním inženýrství a inovativním designu. Postupně se rozšířil o produkty a technologie zaměřené na zdokonalení cirkulace, úpravy a sušení obilí v jednotce. Dnes má výrobní závod NECO tým 85 zaměstnanců, kteří kombinují praktické zkušenosti s nejmodernějšími technologiemi. Vyrábějí sušičky obilí pro farmy a komerční provozy v Severní Americe, Evropě a Mexiku.

Sušička obilí NECO: Přehlídka technologií a výhod

„Vzpomínám si, když z linky sjela sušička obilí NECO číslo 1“, řekl Ken Kohrt, hlavní plánovač společnosti AGI a jeden z nejdéle pracujících zaměstnanců závodu. „Američtí farmáři zpočátku sušičce se smíšeným průtokem vzduchu nevěřili, ale s přibývajícími zkušenostmi ocenili její přednosti. Viděli, že je mnohem účinnější. Že spotřebovává méně propanu. Že má výkon sušení, který dokáže držet krok se sklizní. Že nemusejí čistit ucpaná síta. Že je to mnohem šetrnější metoda sušení, která zlepšila hodnotu a kvalitu sušených zrnin.“

Konstrukce a efektivita sušáren NECO: Rovnoměrné sušení a bezsítový provoz

Sušárna obilí NECO je navržena pro jedinečné potřeby našich zákazníků. Chápeme, že zemědělci potřebují efektivní, spolehlivá a všestranná řešení pro řízení kritického procesu sušení obilí. Naše sušičky NECO poskytují výjimečnou palivovou účinnost, která se v průběhu času projeví ve významných úsporách nákladů. Inovativní konstrukce se smíšeným prouděním vzduchu zajišťuje nejen konzistentní sušení a promíchání, ale také snižuje riziko poškození zrna přehřátím. Sušička NECO se nespoléhá na síta, čímž odpadají starosti s jejich ucpáváním. To zajišťuje nepřetržitý provoz při optimální kapacitě. Všestrannost pro různé druhy zrna je další důležitou vlastností, kterou zákazníci oceňují.

Důležité vlastnosti a přínosy sušiček NECO pro zákazníky

Schopnost našich sušiček produkovat lepší konzistenci zrna a vyšší objemovou hmotnost po sušení navíc přímo přispívá ke kvalitě konečného produktu. Se sušičkami NECO se můžete spolehnout na vynikající a nákladově efektivní řešení sušení obilí, které plně obstojí v požadavcích moderního zemědělství.

NECO na globálním trhu: Americký výrobce ovládá svět

Výkonné americké sušičky NECO se úspěšně etablovaly na globálním trhu a jsou k dispozici ve více než 25 zemích světa. Jejich působivá mezinárodní expanze svědčí o výjimečné kvalitě, spolehlivosti a efektivitě. Úspěšný příběh společnosti NECO v mnohotvárném a neustále se vyvíjejícím prostředí globálního trhu je nejlepším důkazem toho, že od svého založení až do současnosti drží vysokou kvalitu výroby.  

Rozšíření sušiček NECO: Z Ameriky až do České republiky

První sušička obilí od renomovaného výrobce NECO byla do České republiky uvedena v roce 2014 a od té doby získala velký podíl na trhu s desítkami instalací po celé zemi. Není divu, sušičky obilí NECO jsou známé efektivním a rovnoměrným sušením obilí, minimálním rizikem poškození zrna a úsporou energie. Jsou vysoce odolné a mají dlouhou životnost. Navíc jsou vybaveny moderními bezpečnostními funkcemi. U zemědělců jsou velmi oblíbené i proto, že mohou být dálkově ovládány, což usnadňuje jejich provoz.

Sušička obilí NECO: Investice, která se vyplatí

Rozhodnout se pro sušičky NECO se dlouhodobě vyplatí. Výrobce je neustále vylepšuje, aby vyhovovaly aktuálním požadavkům zákazníků a současně držely krok s nejnovějšími technologiemi v oblasti sušení obilí.
Sušička obilí NECO D1690CE
Sušička obilí NECO D1690CE v ZD Čechtice
   

Máte zájem o individuální nabídku
nebo se chcete jen poradit?


Napište nám, rádi vám odpovíme.

    Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním zpracováním osobních údajů.